top of page

Mijn naam is Barbara Meulstee

Moeder van twee heerlijke volwassen meiden,  ben 49 jaar jong en woon in Capelle aan den IJssel.

 

Ik ben een creatieve, energieke, inspirerende en niet altijd even bescheiden vrouw met een flinke dosis humor, aan wie mijn omgeving ook nog de eigenschappen gezellig, spontaan, eerlijk en confronterend toevoegt.

Een nieuw en open gezicht en binnenkort misschien wel de aanvulling op jouw/jullie leven, bedrijf of afdeling. Ik ben iemand die snel contact maakt, makkelijk aanspreekbaar is en affiniteit heeft met het toepassen van dynamisch en passieve veiligheid, hospitality, coaching, management, trainingen en workshops welke ik graag toepas in elke vorm van bedrijfsvoering. Welke uiteraard ook allemaal toepasbaar zijn als we open mind alleen vooruit kijken naar je/jullie persoonlijke situatie.

Ik geef graag adequate adviezen om vanuit daar samen te kijken waar focus aan te brengen, waardoor we samen grote resultaten gaan boeken.

Met als eigenschappen positief, hardwerkend, open, kritisch, energiek, enthousiast. En waar ik kennis mis, ben ik bereid daar in te investeren.


Ik vind het ontzettend mooi om te zien hoe wij als mens ieder vanuit zijn of haar eigen kracht het vermogen heeft om te ontwikkelen, en nieuwe wegen in te durven slaan.

 

Al jaren ligt mijn focus op het grotere geheel, waarin eenieder voor mij gelijk is, we allemaal onderdeel zijn van het grotere geheel. Ik deel hierin graag mijn visie, energie, kennis, en (eigen)wijsheden met anderen. Waarbij ik er vanzelfsprekend voor opensta om dit ook te ontvangen van mijn omgeving, met als doel mijzelf en het geheel te verrijken.

 

Waarbij samenwerken, vertrouwen, creativiteit, inzicht, vitaliteit, ontwikkeling, het durven loslaten van aangeleerde gedachten en overtuigingen, uitgaande van de kracht van nu voor mij de basiselementen zijn voor een succesvolle werkomgeving en persoonlijke groei.

bottom of page